Büyükkadı ilkokulu

Belgegeçer : (0__) ___-____
WEB https://buyukkadiilkokulu.meb.k12.tr
Adres : BÜYÜKKADI MAH. BÜYÜKKADI KÜME EVLERİ NO 5 SUR / DİYARBAKIR
VİZYON : Geleceğin yetişkini olan öğrencilerimiz,aileleri ve sosyal çevremiz için eğitim ve öğretimde kalite anlayışını benimsemiş,demokratik,çağdaş ve katılımcı bireyler yetiştirmek için okulumuzun imkanlarının toplumun hizmetine sunan,´Mazeret Yok´ hizmet anlayışıyla sürekli değişen ve gelişen bir kurum olabilmektir.
MİSYON : Tüm öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak,onların bilgili ve kendilerine güvenen bireyler olarak yetişmelerine ve hayatlarının sürdürmelerine fırsat tanımak, onların 21.yüzyılın gelişen gereksinmelerine yanıt verebilecek eğitim ve öğretim ortamını sağlamak için varız.
BAŞARILAR :

Servis : Öğretmen Servisi
Ulaşım : Büyükşehir Belediyesi Otobüsü ile ulaşım sağlanmaktadır.Saat.08.00/10.00/12.00.14.00 Galeryanın önünde kalkıp Ofis-Tesisler-Seyrantepe devam eder.
Yerleşim Yeri : Hani yolu 20.km. Büyükkadı mh. Sur/D.bakır
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : 20.km